Zo word je productiever!

Heb je ook wel eens van die dagen waarop je onwijs druk geweest bent, maar je ’s avonds eigenlijk niet meer zo goed weet waarmee dan precies. Ik wel! En dat is frustrerend, want na een lange dag hard werken wil je eigenlijk wel iets hebben waar je trots op kunt zijn. Online kwam ik deze infographics tegen met een paar super handige tips om productiever te worden! 

Niet alle tips zullen voor jou interessant zijn, maar haal er uit wat jij kunt gebruiken en doe er je voordeel mee. Zo open ik bijvoorbeeld mijn e-mail niet meer meteen als ik wakker word, maar focus ik me op de belangrijkste taak van de dag. Door die al aan het begin van de dag af te ronden, voel ik me sneller tevreden en kan ik de rest van de dag met meer zelfvertrouwen tegemoet zien!

Zo word je productiever | Feel Magazine Zo word je productiever | Feel Magazine Zo word je productiever | Feel Magazine Zo word je productiever | Feel Magazine
Bron infographics: Funders & Founders
Beeld: DeaPeaJay

Britte

Oprichter en hoofdredacteur van Feel Magazine. Volgt graag de laatste fashiontrends, houdt van beautyproducten testen, kan geen dag zonder sporten en is dol op eten (koken én opeten). Wil je meer weten of ook schrijven voor Feel Magazine? Mail naar brittekoppel@feelmagazine.nl.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>