Zeven herfstige haarkleuren om van te houden

De herfst is nu officieel begonnen. Het najaar staat voor veel mensen gelijk aan regen, wind en kou. Maar een nieuw seizoen betekent natuurlijk ook… een nieuwe coupe! Deze zeven kleuren zijn helemaal fashionable deze herfst.

Koel donkerbruin
Deze koele, donkerbruine herfsttint is absoluut prachtig. Zeker voor mensen met een wat blekere huid, is deze kleur een perfecte optie voor dit najaar.

Cool donkerbruin haartrend
Foto door: Brandon Christopher Warren

Ombre Brown
Bruin haar hoeft echt niet saai te zijn. De ombre-trend met verschillende kleuren ken je misschien wel, maar ook met verschillende bruintinten geef je je haar nét dat beetje extra. Je kunt je haar één kleur bruin verven en vervolgens de punten in een afwijkende, maar natuurlijk wel matchende, kleur.

Ombre bruin haarkleur
Foto door: Natasha d.H

Vurig rood
Rood is zo’n typische herfstkleur. Deze prachtige haarkleur geeft je look meteen een totale metamorfose. Zorg ervoor dat je haar niet één kleur is, maar dat er subtiele kleurverschillen in je haar zitten. Dat houdt het speels.

Vurig rood herfstige haartrend
Foto door: Chris Zerbes

Licht blond
Hoewel mensen eerder geneigd zijn om hun haar donkerder te verven in de herfst, is super licht blond ook zeker een goede kleur dit najaar. Ga niet voor die gebleekte look, maar voor echt mooi lichtblond haar. Laat je eventueel adviseren door de kapper, zodat je haar niet groen wordt.

Lichtblond haar herfsttrend beauty
Foto door: Shandi-lee

Donker kersen
Donker kersen is bijna zwart haar met af en toe een vleugje rood. Klassiek, vrouwelijk en perfect voor de koudere maanden. Ik vind dit echt een prachtige haarkleur, maar hij matcht totaal niet met de kleur van mijn huid. Laat je dus goed adviseren voordat je je lokken deze kleur verft.

Zwart met een vleugje kersen haarkleur
Foto door: Kent Ng.

Verschillende blondtinten door elkaar
Je haar hoeft echt niet perfect één kleur te zijn. Dat is wat deze haartrend laat zien. Hou het speels en mix een paar tinten blond door elkaar. Nog een voordeel: een beetje uitgroei valt bij deze haartrend helemaal niet op. Ga wel naar de kapper voor deze trend, als je het zelf doet is het resultaat waarschijnlijk niet zoals je had verwacht.

Verschillende blondtinten door elkaar haartrend
Foto door: In this fleeting moment

Kastanje bruin met een vleugje koper
Mijn absolute favoriet uit dit rijtje. Deze haarkleur staat veel mensen goed en geeft mij echt een herfstgevoel. De tint is prachtig warm door het vleugje koper.

Kastanjebruin met een vleugje koperkleurig haar
Foto door: Street style city

Heb jij al een nieuwe haarkleur uitgekozen voor dit najaar?

Britte

Oprichter en hoofdredacteur van Feel Magazine. Volgt graag de laatste fashiontrends, houdt van beautyproducten testen, kan geen dag zonder sporten en is dol op eten (koken én opeten). Wil je meer weten of ook schrijven voor Feel Magazine? Mail naar brittekoppel@feelmagazine.nl.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>