Wintersport? Vergeet je huidverzorging niet!

In de winter, en vooral tijdens wintersport, heeft de huid andere verzorging nodig. Een weekje skiën of snowboarden op de planning? Vergeet dan niet goede verzorgingsproducten in je koffer te stoppen. Van een rijke huidcrème tot een verzorgende lippenbalsem: in die ijzige wintersportkou kan je huid wel wat extra’s gebruiken.

Beautyproducten voor tijdens de wintersport

1. Weleda Coldcream
Brrr… Vriestemperaturen. Bescherm jezelf tegen de kou met warme kleding en Coldcream van Weleda (€ 9,99). Deze rijke crème beschermt de huid van je gezicht tegen gure weeromstandigheden en maakt de huid weer heerlijk zacht na een dagje op de piste.

2. M.A.C Cosmetics Extended Play Lash
Een weekje skiën of boarden kom je waarschijnlijk niet door zonder waterproof mascara. Mocht het sneeuwen, wees dan voorbereid op een vochtig gezicht. De Extended Play Lash (€19,50) is dan ook een must voor op wintersport. De mascara van M.A.C Cosmetics loopt niet uit. Nee, ook niet als je face-first in de sneeuw valt…

3. Origins Conditioning Lip Balm with Tumeric
Lippen houden niet van intense kou. Vergeet daarom niet een lippenbalsem mee te nemen wanneer je op wintersport gaat. Deze zachtmakende lippenbalsem van Origins (exclusief bij Douglas voor €21) zorgt voor de genezing en ontspanning van de ruwe huid. Uitgedroogde lippen worden snel weer zacht en glad.

4. Moroccanoil Treatment
Vergeet tijdens wintersport vooral je haar niet. Je haar wordt door de kou en de muts of helm die je de hele dag op je hoofd hebt, sneller statisch. Moroccanoil Treatment doet wonderen! Ook verkrijgbaar in handig reisformaat (€16,90 – 25ml).

5. Starskin After Party masker
Na een avondje après-skiën kan je huid wel een boost gebruiken. Het After Party masker van Starskin (exclusief bij Douglas voor €9,95) geeft de doffe en vermoeide huid binnen 20 minuten weer energie. Zo sta je iedere ochtend fris en fruitig weer op de piste.

Wat is voor jou onmisbaar in je koffer als je gaat wintersporten?

Britte

Oprichter en hoofdredacteur van Feel Magazine. Volgt graag de laatste fashiontrends, houdt van beautyproducten testen, kan geen dag zonder sporten en is dol op eten (koken én opeten). Wil je meer weten of ook schrijven voor Feel Magazine? Mail naar brittekoppel@feelmagazine.nl.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>