Tip: Mega Fitness Experience

Is een dagje sporten jouw ideale dagbesteding en ben je dol op Les Mills-lessen (je weet wel, die leuke groepslessen in de sportschool) dan mag je de Mega Fitness Experience van Les Mills en Reebok echt niet missen!

Ben je dol op je wekelijkse uurtje BodyPump? Kan je niet zonder BodyAttack? Of vind je Grit echt gaaf? Omcirkel zaterdag 7 juni dan met een dikke stift in je agenda. Dan staat de Ziggo Dome in Amsterdam namelijk helemaal in het teken van de fitness-programma’s van Les Mills! Je kunt gedurende de dag meedoen aan drie verschillende lessen van internationale toptrainers. En terwijl je even bijkomt van het sporten, kun je shoppen voor de hipste sportkleding in de Reebok-store.

En alsof alleen sporten niet genoeg is, begint er ’s avonds een feest! Met acts als de Bassjackers, Shermanology en Quintino wordt dat vast een feestje om niet snel meer te vergeten.

Een kaartje kost € 69,95. Daarvoor mag je drie workouts doen én krijg je meteen toegang tot het feest. Je kunt ook alleen kaartjes voor het feest kopen. Die kosten € 27,50 . Kaarten zijn te koop via de website. Hier vind je ook het complete programma en de lessen waar je uit kunt kiezen.

Wanneer: zaterdag 7 juni
Waar: Ziggo Dome Amsterdam
Hoe laat: 07.45u – 19u (dagprogramma) en 22u – 07u (feest)

Britte

Oprichter en hoofdredacteur van Feel Magazine. Volgt graag de laatste fashiontrends, houdt van beautyproducten testen, kan geen dag zonder sporten en is dol op eten (koken én opeten). Wil je meer weten of ook schrijven voor Feel Magazine? Mail naar brittekoppel@feelmagazine.nl.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>