Video van de week: the green giant

Zoals sommigen van jullie misschien weten, heb ik in juli meegedaan aan de 30-day Green Smoothie Challenge van Simple Green Smoothies. Na de challenge was m’n huid een stuk mooier en voelde ik me gewoon een stuk gezonder. Sindsdien ben ik echt dol op groene smoothies en maak ik er minstens een paar per week.

Vandaag kwam ik deze video van de Tone It Up Girls tegen, waarin ze hun eigen groene smoothie maken: the green giant.

Er zijn meer dan genoeg groene smoothie recepten te vinden, dus je hebt eigenlijk geen excuus om het niet uit te proberen.

Ik ben benieuwd naar jouw favoriete groene smoothie.

Britte

Oprichter en hoofdredacteur van Feel Magazine. Volgt graag de laatste fashiontrends, houdt van beautyproducten testen, kan geen dag zonder sporten en is dol op eten (koken én opeten). Wil je meer weten of ook schrijven voor Feel Magazine? Mail naar brittekoppel@feelmagazine.nl.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>