Video van de week: glutenvrije chocolademousse

Er is altijd wel iets te vieren: een goed cijfer voor dat moeilijke tentamen, een fijne loonsverhoging, dat je 2 jaar en 2 maanden samen bent met je grote liefde of gewoon dat het zondag is. En wat doe je als er iets te vieren valt? Juist! Dan maak je iets lekkers! 

Als het even kon, zou ik de hele dag op het YouTube kanaal van Hilah rondneuzen. Met haar humor en heerlijke recepten verveelt ze geen moment. De tarwevrije chocolademousse met maar vijf ingrediënten zien er zo goed uit, dat ik deze video echt met jullie moest delen!

Check het recept op haar website.

Britte

Oprichter en hoofdredacteur van Feel Magazine. Volgt graag de laatste fashiontrends, houdt van beautyproducten testen, kan geen dag zonder sporten en is dol op eten (koken én opeten). Wil je meer weten of ook schrijven voor Feel Magazine? Mail naar brittekoppel@feelmagazine.nl.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>