Van horloge tot haarband: dé musthave sportaccessoires

Tuurlijk, je sport omdat het goed voor je is, je je er lekker bij voelt of omdat het gewoon ‘moet’. Maar waarom zou je het jezelf niet wat makkelijker maken? Deze sportaccessoires maken van jouw workout een fijne ervaring!

Meten is weten
Als je jezelf in het zweet werkt, is het prettig om vooruitgang te zien. Dat hoeft tegenwoordig niet meer met een stopwatch, er zijn speciale horloges en apps voor!

Polar
Echte diehards willen precies weten hoeveel calorieën ze verbrand hebben, wat hun hartslag is en hoeveel kilometer ze al afgelegd hebben. Anderen zijn misschien al gelukkig met een stappenteller of een accurate calorieënmeter. Polar heeft voor elke sporter het perfecte horloge (jawel, voor de girly girls onder ons zelfs een roze ;-)). Kies jouw horloge en gaan!

Nike running app
Hardlopen doe je met de Nike + running app. Je kunt vooraf instellen hoe ver of hoe lang je wilt rennen en je wordt op de hoogte gehouden van de afstand die je al hebt afgelegd. Na je work-out stuur je de gegevens naar je Nike+ account. Daar kun je bijvoorbeeld een grafiek van je run bekijken, zien hoeveel jij loopt in vergelijking met anderen van jouw leeftijd en nog veel meer! Een echte aanrader deze app. Beschikbaar voor iPhone en Android (beide gratis).

Handige hebbedingen
Soms zie accessoires die je echt moet hebben. Bij sportaccessoires is dat niet anders.

Dorstlessers
Loop je lange afstanden? Dan zul je af en toe wel even wat moeten drinken. Deze leuke flessenhouders maak je vast aan een riem. Ook voor de niet-hardlopers is water natuurlijk een must. Bottelicious verkoopt superhippe en ecofriendly waterflessen.

Haardbandje
Of je haar nou lang of kort is, tijdens het sporten moet het uit je gezicht blijven. Deze handige haarbandjes helpen je een handje.

Telefoonhoesje
Tijdens het sporten gaat je telefoon gewoon mee. Is het niet om je voortgang bij te houden, dan wel omdat je gewoon bereikbaar wilt blijven. Een hoesje is dan wel handig. Bijvoorbeeld deze voor de iPhone of deze voor de Samsung Galaxy SIII.

Looking nice!
Natuurlijk is niet alles alleen maar functioneel, het moet er ook mooi uitzien (voor mij wel tenminste). Met deze accessoires mag je echt wel gezien worden tijdens het sporten!

Headphone
Sporten zonder muziek? No way! Natuurlijk lenen niet alle sporten zich voor een headphone, maar als het even kan gaat dat ding op. Mijn persoonlijke favoriet is de koptelefoon van Urbanears.

Matje
Yoga’en of oefeningen doen gaat gewoon een stuk beter op een stylish matje! Love Generation heeft (yoga)matten in allerlei leuke kleuren. Te koop via Yogashop.nl.

Welke accessoires heb jij écht nodig tijdens het sporten?

Britte

Oprichter en hoofdredacteur van Feel Magazine. Volgt graag de laatste fashiontrends, houdt van beautyproducten testen, kan geen dag zonder sporten en is dol op eten (koken én opeten). Wil je meer weten of ook schrijven voor Feel Magazine? Mail naar brittekoppel@feelmagazine.nl.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>