Simpel, gezond en hemels: banaan-ei pannenkoekjes

Als je een beetje een fervent Pinterest’er bent, of regelmatig op Twitter te vinden bent, ken je ze vast al: de simpele pannenkoekjes van ei en banaan. Maar 2 ingrediënten? Ik hoor het je bijna denken. Jep, voor deze gezonde pannenkoekjes heb je geen meel of ander tarweproduct nodig. Probeer het maar eens!

banaan ei pannenkoekjes in de panDit heb je nodig
Voor 1 persoon

2 eieren
1 banaan (het liefst erg rijp)
Eventueel een snufje kaneel

Zo maak je het
Mix de eieren in een bakje en prak de banaan er door. Dit gaat het makkelijkst als je een heel rijpe banaan gebruikt. Als de eieren en de banaan goed gemixt zijn, kun je eventueel nog een beetje kaneel toevoegen. Zet nu een koekenpan op en doe er een beetje olijf- of kokosolie in. Als de olie goed heet is, giet je met een soeplepel kleine hoeveelheden van het banaan-eimengsel in de pan. Na een paar minuten keer je ze om en laat je ze aan de andere kant gaar worden. Leg ze op een bord, strooi er eventueel wat poedersuiker of kaneel overheen en smullen maar!

Britte

Oprichter en hoofdredacteur van Feel Magazine. Volgt graag de laatste fashiontrends, houdt van beautyproducten testen, kan geen dag zonder sporten en is dol op eten (koken én opeten). Wil je meer weten of ook schrijven voor Feel Magazine? Mail naar brittekoppel@feelmagazine.nl.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>