Review: (H)eerlijk van Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow ken je misschien als actrice, maar wist je dat ze ook heel veel met voeding en gezondheid bezig is? Ze heeft haar eigen online magazine Goop! en heeft ook al een kookboek op haar naam staan. Een paar weken geleden kwam haar nieuwste boek (H)eerlijk uit.Kookboek review: (H)eerlijk

Het boek staat vol simpele en lekkere recepten om er goed uit te zien en je geweldig te voelen. Gwyneth vertelt in de inleiding van het boek over haar redenen om gezond te eten. Ze merkte dat haar lichaam moeite had met het snelle leven en het bijbehorende ongezonde dieet. Samen met food writer Julia Turshen creëerde ze daarom deze verzameling van verrassende recepten die heerlijk smaken en toch vetvrij, suikervrij en bijna allemaal glutenvrij zijn.

Biologisch en onbewerkt
Het basisprincipe van het dieet van Gwyneth is simpel; eet zoveel mogelijk biologische en onbewerkte voeding. Zo eet ze weinig tot geen suiker en kiest ze voor goede koolhydraten, eiwitten, granen en groenten. De recepten in dit boek sluiten hier natuurlijk helemaal op aan. Als je zelf van plan bent om gezonder te eten dan kan dit boek ook nog eens een handige leidraad voor je zijn. Het legt namelijk heel goed uit wat er nou precies goed is aan bepaalde voedingsmiddelen en waarom je bijvoorbeeld zuivel van koemelk beter kunt vermijden.

Ontbijten!
Mijn favoriete maaltijd van de dag is het ontbijt. Daarom was ik ook ontzettend blij toen ik zag dat er in (H)eerlijk meer dan genoeg gezonde ontbijtrecepten staan. Gwyneth en Julia delen ook hun favorieten, bijvoorbeeld avocado toast en de bananen boekweitpannenkoekjes. Het water liep me echt in de mond toen ik het boek doorbladerde! Een paar van de prachtige foto’s uit het boek:

Gwyneth Paltrow karnemelk wafels

Gwyneth Paltrow eieren

Gwyneth Paltrow avocado toast

Gwyneth Paltrow gezond eten Heerlijk

 

Maar ook voor liefhebbers van salades, soepen, gezonde snacks en avondmaaltijden is er meer dan genoeg lekkers om uit te kiezen in dit ruim 300 pagina’s tellende kookboek!

Gwyneth Paltrow groenteballetjes

Gwyneth Paltrow kip met olijven

Gwyneth Paltrow kikkererwten

Gwyneth Paltrow mueslirepen

Het boek (H)eerlijk van Gwyneth Paltrow en Julia Turshen is o.a. bij Bol.com te koop voor € 24,95.

Britte

Oprichter en hoofdredacteur van Feel Magazine. Volgt graag de laatste fashiontrends, houdt van beautyproducten testen, kan geen dag zonder sporten en is dol op eten (koken én opeten). Wil je meer weten of ook schrijven voor Feel Magazine? Mail naar brittekoppel@feelmagazine.nl.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>