Review: Groene klei masker van De Tuinen

Dit konden wij jullie echt niet onthouden! Nadat ik het Groene klei masker van De Tuinen had uitgeprobeerd, was ik verkocht. Dit kant-en-klare kleimasker laat namelijk daadwerkelijk mee-eters verdwijnen en je huid stralen. Iets wat ik nog niet eerder zó snel heb ervaren bij een masker. 

Review Groene klei masker de tuinen verpakkingHet masker bestaat uit een dikke substantie groene klei, die je gemakkelijk over je gezicht kunt verdelen. Dit is al erg fijn. Met je vingers breng je een laag van het masker, op een van tevoren gereinigde huid aan. Wanneer je het masker op je gezicht hebt aangebracht, voel je het meteen diep in je poriën doordringen.  Door de toevoeging van Tea Tree olie en lavendelolie is het ook een feestje voor je neus. Het groene leem is rijk aan enzymen, sterk reinigend en bevat veel heilzame mineralen. Het voelt alsof de klei als het ware in je huid ‘trekt’ en de geur is heel aangenaam. Dit zorgt voor totale ontspanning. Door de heilzame mineralen is dit masker bijzonder geschikt voor een onzuivere, vette huid en bij puistjes en mee-eters.

De laatste weken had ik, door waarschijnlijk drukte en stress, ook een beetje last van puistjes. Nadat ik dit masker 3 keer had op gedaan in anderhalve week, merkte ik al duidelijk verschil. Mijn huid voelde zijdezacht en de mee-eters verdwenen. Het masker kun je ongeveer twee keer per week gebruiken. Nadat je het masker hebt opgedaan, duurt het ongeveer tien tot vijftien minuten tot het helemaal hard is geworden en optimaal is introkken. Zijn er na deze tijd nog steeds plekken die niet helemaal opgedroogd zijn? Dan kan het zijn dat je iets te veel van de groene klei hebt aangebracht dan nodig is. Met lauwwarm water kun je het masker van je gezicht wassen. Het masker met een inhoud van 300 gram is voor €12,99 bij De Tuinen verkrijgbaar. Daar kun je zeker een aantal weken mee doen.

Test groene klei masker

De linkerfoto is genomen direct nadat ik het masker heb aangebracht. De foto daarnaast is precies vijftien minuten later genomen. Toeval, of toch niet?! ;-) Er is precies een hartje zichtbaar op mijn wang, waar ik te veel heb aangebracht. Ik ben verliefd op dit masker!

Emma

Heeft een passie voor schrijven en volgt graag de laatste trends op het gebied van mode en beauty. Wordt heel blij van goede muziek, een leuk modeartikel, het zonnetje en een lange dag shoppen. Gaat al dansend en zingend het leven door.

2 Comments
  1. Ik heb zelf ook heel veel last van mee-eters en acné vanwege de puberteit maar de laatste tijd was het wel heel erg. Dus had ik besloten om ook dit masker van de tuinen te kopen en aangezien de tuinen ook een van mijn favoriete winkels is omdat de producten heel natuurlijk en fijn zijn. Meteen de eerste dag nadat ik het had gebruikt was er al verschil te zien!! Al mijn mee-eters op mijn neus waren weg en de roodheid van mijn puistjes was heel erg afgenomen. Dus dit masker is zeker een aanrader en het kan ook gebruikt worden op een gevoelige huid (want ik heb zelf een hele gevoelige huid).

    Groetjes Lena.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>