Recept: verrukkelijke naanpizza’s!

Soms heb je van die gerechten waarbij je jezelf wel voor je hoofd kan slaan dat je het nooit eerder uitgeprobeerd hebt. Voor mij zijn dat naanpizza’s! Wauw, wat is dit een lekker gerechtje! Je kunt er eindeloos mee variëren. En, niet geheel onbelangrijk: het is binnen een paar minuten klaar.

Eén van mijn liefste vriendinnetjes kwam met het idee om lekker pizza’s te gaan maken. Maar om in plaats van de standaard pizzabodem, naanbrood te gebruiken. Het idee sprak me meteen aan. Nou moet ik ook bekennen dat ik echt verzot ben op naanbrood, maar dat is een detail ;-). Tijd voor het recept!

Recept: verrukkelijke naanpizza's | Feel Magazine

Dit heb je nodig
Voor 2 naanpizza’s

2 naanbroden
1 potje bruschettatopping tomaat
4 plakjes parmaham
10 zongedroogde tomaatjes, in reepjes gesneden
50 gram parmezaanse kaas + wat extra
Een handje pijnboompitjes
Rucola
Crema balsamico

Zo maak je het
Verwarm de oven voor op 180 graden. Verdeel de bruschettatopping over de naanbroden. Leg op beide broden twee plakjes parmaham en bestrooi met de reepjes zongedroogde tomaat, de parmezaanse kaas en de pijnboompitten. Doe de naanpizza’s ongeveer tien minuutjes in de voorverwarmde oven totdat de kaas is gesmolten.

Haal de pizza’s uit de oven en verdeel de rucola en eventueel nog wat snippers parmezaanse kaas er overheen. Maak het af met een scheutje crema balsamico en smullen maar! Je ziet het, voor dit super lekkere receptje hoef je echt geen ster in de keuken te zijn. Maar lekker dat het is!

Recept: verrukkelijke naanpizza's | Feel Magazine Recept: verrukkelijke naanpizza's | Feel Magazine

Je kunt naar hartelust variëren met dit recept. Het is dan ook heel geschikt om de restjes uit je koelkast op te maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een naanpizza met tonijn of met kip? Mjam! Wees creatief en deel het vooral hieronder met onze lezeressen!

Recept: verrukkelijke naanpizza's | Feel Magazine

Eet smakelijk!

Britte

Oprichter en hoofdredacteur van Feel Magazine. Volgt graag de laatste fashiontrends, houdt van beautyproducten testen, kan geen dag zonder sporten en is dol op eten (koken én opeten). Wil je meer weten of ook schrijven voor Feel Magazine? Mail naar brittekoppel@feelmagazine.nl.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>