Recept: Green Halloween

Hoewel we er in Nederland niet zo heel veel aan doen, is Halloween in Amerika echt een big deal. Een feest waarbij iedereen verkleed langs de deuren gaat om te ’trick-or-treat’en. En wat is hét symbool van Halloween? De pompoen! En laat je daar nou heerlijke smoothies mee kunnen maken…

ingredienten green halloweenDe hele maand oktober doe ik mee aan de 30-day green smoothie challenge, dus ik ben helemaal into de groene smoothies. Toen ik las dat pompoen ook heel goed smaakt in zo’n groen drankje, moest ik dat natuurlijk uitproberen. Het resultaat was heerlijk en doop ik Green Halloween!

Wat heb je nodig?
Voor 1 maaltijd voor 1 persoon
1 handje spinazie
Halve mango
Kleine banaan
150 gram pompoen
100 ml (soja)melk
Eetlepel lijnzaad

Zo maak je het
Mix alles door elkaar in de blender. Het beste is om met de spinazie en de sojamelk te beginnen en vervolgens de pompoen, mango en banaan toe te voegen. Als allerlaatste doe je het lijnzaad erbij. Laat alle ingrediënten even goed door elkaar mixen, zodat er geen stukjes in blijven zitten. Enjoy!

Green Halloween smoothie met pompoen

Britte

Oprichter en hoofdredacteur van Feel Magazine. Volgt graag de laatste fashiontrends, houdt van beautyproducten testen, kan geen dag zonder sporten en is dol op eten (koken én opeten). Wil je meer weten of ook schrijven voor Feel Magazine? Mail naar brittekoppel@feelmagazine.nl.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>