Overal theeleuten met handige theebeker

Hoe fijn is het om overal verse thee te kunnen zetten? In de trein, tijdens een college of zelfs onderweg naar je werk. En dan niet zo’n slap bakje, maar echt lekkere verse losse thee! De theebeker van Aladdin zorgt er voor dat jij op ieder moment van de dag kunt genieten van jouw favoriete thee. 

In deze theebeker blijft je thee tot wel 2,5 uur warm (alsof je zo lang wacht voordat je aan je thee begint ;)). En hij kan zonder problemen in de magnetron én in de vaatwasser. Door het handige zeefje kun je dus ook genieten van losse thee, maar gewoon een theezakje meenemen kan natuurlijk ook!

En zeg nou zelf, met deze beauty wil je best gezien worden. Toch?

Tea Bar Aladdin

Tea Bar Aladdin theebeker

De theebeker van Aladdin is te koop in de webshop van de Tea Bar voor € 25. Handig, want dan kun je meteen die heerlijke verse thee erbij scoren!

Britte

Oprichter en hoofdredacteur van Feel Magazine. Volgt graag de laatste fashiontrends, houdt van beautyproducten testen, kan geen dag zonder sporten en is dol op eten (koken én opeten). Wil je meer weten of ook schrijven voor Feel Magazine? Mail naar brittekoppel@feelmagazine.nl.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>