Nieuwe food hype: de cronut

In New York draait de cronut – een combinatie tussen een croissant en een donut – al een tijdje mee. Maar vanaf vandaag kunnen wij deze food hype ook uitproberen. Bakkerij van Orsouw in Zwolle verkoopt de cronuts vanaf vandaag. En ze gaan als warme broodjes over de toonbank!
Food hype cronut

De cronut wordt gevuld met room, gefrituurd en vervolgens gedecoreerd met een laagje glazuur. Het precieze recept weet niemand, maar met een beetje googelen kom je een heel eind, aldus bakker Max van Dijk tegen RTV Oost. Je vindt bakkerij Van Orsouw op de Grote markt 6 in Zwolle.

Grote kans dat ik binnenkort in Zwolle te vinden ben… Ben jij ook zo benieuwd naar de cronut?

Beeld: danes96

Britte

Oprichter en hoofdredacteur van Feel Magazine. Volgt graag de laatste fashiontrends, houdt van beautyproducten testen, kan geen dag zonder sporten en is dol op eten (koken én opeten). Wil je meer weten of ook schrijven voor Feel Magazine? Mail naar brittekoppel@feelmagazine.nl.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>