Nieuw & lekker: Lombardia Hotdrinks + winactie!

Heb je zin in iets warms? Koffie? Thee? Of wil je een keer wat anders? De meeste koffies en theeën bevatten cafeïne wat niet altijd super gezond is. En misschien ben je er wel helemaal niet zo dol op… Er is nu iets nieuws op de markt wat je dag weer helemaal goed maakt!

Het zijn de warme, biologische dranken van Lombardia!
Lombardia is de eerste natuurvoedingswinkel die in 1973 werd geopend in Antwerpen door Odette Buss. Een aantal jaren later opende haar zoon, Alain Indria er een biologisch en vegetarisch restaurant bij. Alain is een voorheen professioneel surfer met een veganistische levensstijl. Zijn vele reizen gaven hem inspiratie voor heerlijke vegetarische gerechten. Omdat Alain geen koffie- of theedrinker is, experimenteerde hij met diverse fruitsoorten en kruiden om een nieuwe drank te ontwikkelen met een unieke smaak. Dat is Alain zeker gelukt met zijn eerste creatie: GingerLove!

Nieuw & Lekker: Lombardia Hotdrinks + winactie!

3 heerlijke smaken
GingerLove is een goddelijke mix van citrusvruchten, gember en kruiden. Met het succes van Gingerlove zijn er nog twee andere smaken ontwikkeld, waaronder de Greenlove, een drank met biologische Matcha. Dit is een groene thee uit Japan met biologische appel. De derde Hotdrink is de Coconut Vibrations, een drank met wilde kokosnoot en biologische ananas. Alle dranken hebben een heerlijke schuimlaag en zijn cafeïne en theïne vrij. De hotdrinks zijn verpakt in zakjes en zitten per smaak verpakt in een eenvoudige doos. Gemakkelijk om mee te nemen naar het werk of voor op reis.

Nieuw & Lekker: Lombardia Hotdrinks + winactie!

Als je binnenkort in de buurt bent van Antwerpen? Ga dan zeker eens langs Lombardia en geniet van heerlijke gezonde lunch! Van Lombardia krijg je inspiratie! Zie ook www.lombardia.be

Nieuw & Lekker: Lombardia Hotdrinks + winactie! Nieuw & Lekker: Lombardia Hotdrinks + winactie!

Winnen?
Ben je nieuwsgierig naar de Hotdrinks van Lombardia? You’re in luck, we mogen een superleuk pakket met daarin alle smaken van Lombardia én een hippe kop en schotel ter waarde van ongeveer € 50 weggeven!

Welke smaak van de Lombardia Hotdrinks lijkt jou het lekkerst?

Marielle

Shoppen doe ik het liefst in Parijs, mijn lievelingsstad! Fotograferen is mijn hobby, mijn toestel zit bijna altijd in mijn tas. Ik houd van avontuur, lekker eten en wijn! Om in shape te blijven doe ik aan hardlopen waar ik best verslaafd aan ben. Muziek is mijn inspiratie en tegelijkertijd de blikopener van mijn geest!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>