Musthave: Reebok CrossFit Nano 6.0

Als fervent crossfitter werd ik vorige week heel blij van de mail van Reeboks persbureau. De nieuwe Reebok CrossFit Nano 6.0 komt er namelijk aan! En wat zijn ze mooi! Kijk je even mee?

Reebok CrossFit Nano 6.0
Natuurlijk, de nieuwe Nano 6.0’s van Reebok zijn meer dan alleen maar een lust voor het oog. De innovatieve buitenzolen zijn ideaal voor krachttraining en de pasvorm is (net als bij de meeste Nano’s) fantastisch. Zo heeft de nieuwe Nano een nieuwe vorm die gebouwd is om je te supporten bij iedere beweging. Kracht begint immers op de grond. Het patroon  van de zool van de schoen en de nieuw gevormde hiel en voetbed zorgen voor meer grip en daardoor heb je meer stabiliteit én controle tijdens je WOD.

Ga je liften? Ook dan kun je met deze schoenen prima uit de voeten. Door de brede neus kun je je tenen spreiden om zo meer stabiliteit te hebben. En het Kevlar® materiaal in de schoen zorgt ervoor dat de schoen minder snel slijt, zodat je er lekker lang van kunt genieten.

Reebok had bij de ontwikkeling van de CrossFit Nano 6.0 als doel om een schoen te ontwikkelen die met je voet meebeweegt tijdens de continu veranderende CrossFit workouts. Zelf vinden ze dat ze daarin geslaagd zijn, maar van 7 juli kun je de schoen zelf uitproberen! Vanaf dat moment is de schoen voor € 129,95 verkrijgbaar op Reebok.nl. Vanaf 23 juli vind je ‘m ook bij diverse sportzaken.

Reebok CrossFit Nano 6.0 lancering blauwReebok CrossFit Nano 6.0 lancering paarsOh, ik droom van die blauwe schoenen en ik kan niet wachten tot ik deze schoenen zelf kan uitproberen in een WOD! Op Reebok.nl vind je trouwens nog meer hippe kleurtjes en kun je er vanaf € 154,95 echt je eigen schoen van maken door ‘m te customizen! Welke kleur vind jij het leukste?

Britte

Oprichter en hoofdredacteur van Feel Magazine. Volgt graag de laatste fashiontrends, houdt van beautyproducten testen, kan geen dag zonder sporten en is dol op eten (koken én opeten). Wil je meer weten of ook schrijven voor Feel Magazine? Mail naar brittekoppel@feelmagazine.nl.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>