Lookbook: Victoria’s Secret sportwear

Als je Feel regelmatig bezoekt, dan weet je inmiddels waarschijnlijk wel dat ik dol ben op sporten. En minstens net zo gek ben op sportkleding. Als er weer een nieuw lookbook vol sportkleding uitkomt, kan ik daar gerust een minutenlang naar kijken. En als er één merk is dat ik echt te gek vind, is het de sportlijn van Victoria’s Secret!

We kregen een sneak peek van nieuwe voorjaarssportcollectie van dit merk. En o, wat zitten er weer hebberigmakende items tussen!

Zoek jij nog inspiratie om het nieuwe jaar gezond te beginnen, dan kun je deze foto’s met de superfitte Doutzen en andere angels vast goed gebruiken!

Wat is jouw favoriete look?

Britte

Oprichter en hoofdredacteur van Feel Magazine. Volgt graag de laatste fashiontrends, houdt van beautyproducten testen, kan geen dag zonder sporten en is dol op eten (koken én opeten). Wil je meer weten of ook schrijven voor Feel Magazine? Mail naar brittekoppel@feelmagazine.nl.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>