Hotspot: Vapiano

Heb je zin om eens lekker uit eten te gaan met je vriendinnen? Maar groeit het geld je helaas niet op de rug? Neem dan eens een kijkje bij één van de vestigingen van Vapiano. Daar scoor je al een pasta voor €6,25 en een heerlijk dessert voor maar €2,50. Ideaal!

Voor hen die liefhebber zijn van Italiaans eten is Vapiano echt een aanrader. Je kunt hier terecht voor steenovenpizza’s, huisgemaakte pasta’s, diverse salades en broodjes. Het is zelfbediening. Bij binnenkomst krijg je een pasje waarop al je bestellingen elektronisch worden bijgeschreven. Vapiano werkt volgens het front-cooking principe. Het eten wordt dus in een open keuken voor je neus klaargemaakt. Je kunt zo goed zien hoe de gerechten worden klaargemaakt en je kunt je specifieke wensen voor de bereiding aangeven. Een bijkomend voordeel is dat het meestal knappe Italianen zijn die voor jou staan te koken ;-)

Hotspot Vapiano | Feel Magazine Hotspot Vapiano | Feel Magazine

Eenmaal aan tafel kun je je eigen gerecht nog wat verder op smaak brengen. Op iedere tafel staat namelijk balsamico azijn, een basilicumplantje en allerlei andere verse kruiden. Wanneer je een pizza bestelt, krijg je een timer mee die aangeeft wanneer je pizza klaar is en je hem op kunt halen. Als je uitgegeten bent, scan je je pasje bij de kassa en dan krijg je op een scherm te zien hoeveel je moet betalen.Hotspot Vapiano | Feel MagazineVapiano is een bekend concept dat afkomstig is uit Duitsland. Vapiano heeft inmiddels vestigingen over de hele wereld. In Nederland zijn er vier vestigingen. Een vestiging in Den Haag, in Rotterdam en twee vestigingen in Amsterdam. In Amsterdam heb je een vestiging aan de Oosterdokskade, bij de Openbare Bibliotheek van Amsterdam en de tweede vestiging zit aan de Amstelstaat vlakbij het Rembrandtplein. Verder richt Vapiano zich niet op een specifieke doelgroep, maar zorgt er juist voor dat zij voor iedereen iets te bieden hebben. De prijs-kwaliteitverhouding van Vapiano zal wel veel mensen aanspreken. Bovendien is er een groot aantal zitplaatsen in alle vestigingen. Daardoor is de kans klein dat het vol zit en kun je er dus eten wanneer je er zin in hebt!Hotspot Vapiano | Feel Magazine
[divider]
Beeld: Vapiano

Paulien

Tweedejaars studente Media, Informatie en Communicatie op de Hogeschool van Amsterdam. Is dol op schrijven en vindt het vooral leuk om stukken over lifestyle, beauty en fashion te schrijven. Houdt ervan om met een regelmaat een goed feestje te pakken of naar een festival te gaan. Haar lievelingstijdschrift is de Cosmopolitan en haar grootste verslavingen zijn douchen en lekker eten en vooral heel veel lachen.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>