Hotspot: Rawsome in Arnhem

Laatst was ik in Arnhem. Een superleuke stad met veel hippe tentjes waar je lekker kunt eten. Een van die plekjes is Rawsome! Een gezellig food café in het centrum van de stad waar je terecht kunt voor de lekkerste raw taartjes, smoothies, snacks en gerechten.

Samen met een vriendin die geen gluten of zuivel eet, stapte ik bij Rawsome naar binnen. We waren direct impressed door het ruime aanbod aan gluten-, suiker- en zuivelvrije lekkernijen. De inrichting en stijl van het café past helemaal bij het raw-food concept. Mooie vintage meubeltjes, houten details en een groot krijtbord waarop het uitgebreide menu geschreven staat.

Hotspot: Rawsome Arnhem | Feel Magazine Hotspot: Rawsome Arnhem | Feel Magazine Hotspot: Rawsome Arnhem | Feel Magazine Hotspot: Rawsome Arnhem | Feel Magazine

Raw food is natuurlijke, onbewerkte voeding die tijdens het bereiden niet hoger verhit wordt dan 42 graden. Hierdoor worden de voedingsstoffen, enzymen en mineralen bewaard en is het eten dus gezonder. Bij Rawsome werken ze overigens vooral met lokale en biologische producten!

Hotspot: Rawsome Arnhem | Feel Magazine Hotspot: Rawsome Arnhem | Feel Magazine

Naast de heerlijke gerechten die ze maken, kun je er ook terecht voor allerlei superfoods en andere gezonde producten om zelf thuis aan de slag te gaan!

Hotspot: Rawsome Arnhem | Feel Magazine Hotspot: Rawsome Arnhem | Feel Magazine

Rawsome organiseert regelmatig workshops waarin je zelf aan de slag gaat met raw food. Super leuk om samen met je vriendinnen te doen! Of ga eens langs voor een tasty proeverij met allerlei hartige en zoete gerechtjes. Een aanrader!

Hotspot: Rawsome Arnhem | Feel Magazine

Na lang (en dan bedoel ik ook echt lang) wikken en wegen voor de vitrine vol lekkers waren wij er uit. Ik ging voor een citroen-sinaasappeltaartje met een bodem van dadels, vijgen en noten en een shot tarwegrassap (wonderlijk genoeg mijn eerste ever!) en mijn vriendin koos voor een raw brownie en een kop thee. We hebben heerlijk voor het café van de zon kunnen genieten.

Hotspot: Rawsome Arnhem | Feel Magazine Hotspot: Rawsome Arnhem | Feel Magazine

De volgende keer als ik in Arnhem ben, breng ik zeker weer een bezoekje aan Rawsome!

Je vindt Rawsome op de Nieuwstad 9, net buiten het drukke winkelgebied.

Britte

Oprichter en hoofdredacteur van Feel Magazine. Volgt graag de laatste fashiontrends, houdt van beautyproducten testen, kan geen dag zonder sporten en is dol op eten (koken én opeten). Wil je meer weten of ook schrijven voor Feel Magazine? Mail naar brittekoppel@feelmagazine.nl.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>