Hotspot: Massagehuys in Amsterdam

Een drukke levensstijl? Ja, in deze huidige maatschappij hebben we het druk en zijn we met van alles en nog wat bezig. De agenda’s staan volgepland en als het weekend aanbreekt heeft men altijd wel weer een activiteit op het programma staan. We nemen dus steeds minder de tijd om eens goed te ontspannen. Wil je hier verandering in brengen? Ga dan eens naar het Massagehuys in de Jan Evertsenstraat in Amsterdam-West. Het Massagehuys biedt oosterse massages aan die je helpen om goed te kunnen ontspannen zodat jij daarna weer bruist van de energie. Dit moest ik natuurlijk ook zelf ervaren!

Het is zaterdagochtend en ben op weg naar de Jan Evertsestraat, eenmaal aangekomen loop ik richting het Massagehuys. Er ligt een oosters matje voor de deur met daarop een klein olijfboompje, daarnaast staat een uithangbord met daarop alle massages die het Massagehuys aanbiedt.

Hotspot: het Massagehuys in Amsterdam | Feel Magazine
Je herkent het Massagehuys gelijk aan het grote logo op het raam. Ik stap naar binnen en kom in een gezellige huiskamerachtige sfeer terecht. In het midden staat een ronde tafel waar de gasten zeer vriendelijk worden ontvangen. Links aan de muur staan alle massages groot beschreven, overzichtelijk en handig!

Hotspot: het Massagehuys in Amsterdam | Feel Magazine Hotspot: het Massagehuys in Amsterdam | Feel MagazineHotspot: het Massagehuys in Amsterdam | Feel Magazine Hotspot: het Massagehuys in Amsterdam | Feel Magazine

Omdat ik nog niet weet welke massage ik zal nemen, word ik goed geadviseerd zodat ik een massage kan kiezen die bij mij past. Je kunt kiezen uit 6 verschillende massages, bij elke massage hoort een speciale olie en een biologische thee, dit voor een optimaal resultaat.

Hotspot: het Massagehuys in Amsterdam | Feel MagazineEen massage kost € 48,50 en duurt 60 minuten. Ik kies voor de “Authentic Asian” dit is een klassieke Oosterse massage die al eeuwenlang wordt gebruikt. In deze massage wordt er gebruikgemaakt van drukpunten zoals bij acupunctuur, dit zorgt ervoor dat de energie beter door je lichaam gaat stromen.Hotspot: het Massagehuys in Amsterdam | Feel Magazine

Tijd om met de massage te starten, ik kleed mij om in de bijzondere kleedruimtes gemaakt van hout. De massageruimtes zijn gemaakt van een stalen constructie in de vorm van huisjes. De wanden zijn van natuurlijk materiaal in de kleur wit waardoor het een transparante uitstraling heeft.

Hotspot: het Massagehuys in Amsterdam | Feel Magazine

De “Authentic Asian”, waar ik voor heb gekozen, wordt uitgevoerd op een matras zodat de masseur de methoden die bij deze massage horen optimaal kan uitvoeren. Mijn rug en benen worden gemasseerd met de huisgemaakte “Spring Garden” olie, het ruikt heerlijk en voelt goed aan.

Nadat de masseur mijn rug en benen heeft gemasseerd, is het tijd voor wat rekbewegingen om je spieren goed los te maken en om energie in je lichaam vrij te maken. Je kunt hierbij denken aan yogahoudingen die zonder je eigen kracht worden uitgevoerd. Het voelt goed en zeer ontspannen. De massage wordt professioneel uitgevoerd en afgesloten met een echte Oosterse groet.

Ik heb er van genoten en voel me na de massage zeer ontspannen. Hier knap je echt van op! Nu nog een kopje thee om lekker bij te komen. Ik kies voor de zelfgemaakte citroengras gember thee: het is heerlijk!

Hotspot: het Massagehuys in Amsterdam | Feel Magazine

En wil je een olie voor thuis? De huisgemaakte massage- en bodyoliën die bij de massages worden gebruikt kun je ook kopen, er zijn totaal 8 verschillende oliën en kosten tussen de 13 en 19 euro.

Hotspot: het Massagehuys in Amsterdam | Feel Magazine

De oliën zijn 100% natuurlijk en bevatten geen kunstmatige kleurstoffen, geurstoffen en conserveermiddelen. Wil je een olie die echt bij jou past? Het Massagehuys maakt elke maand een olie die bij jouw sterrenbeeld past! Het Massagehuys is elke werkdag geopend van 10:00-22:00 uur. Waar wacht je nog op! Kijk ook op www.massagehuys.nl.

Hotspot: het Massagehuys in Amsterdam | Feel Magazine

Marielle

Shoppen doe ik het liefst in Parijs, mijn lievelingsstad! Fotograferen is mijn hobby, mijn toestel zit bijna altijd in mijn tas. Ik houd van avontuur, lekker eten en wijn! Om in shape te blijven doe ik aan hardlopen waar ik best verslaafd aan ben. Muziek is mijn inspiratie en tegelijkertijd de blikopener van mijn geest!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>