Hiitgirl: Let’s kick some ass!

Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan?! Met deze workout van 30 minuten verbrand jij 24 uur lang calorieën. Het klinkt ideaal, maar het is hard werken. Deze woman-only workout belooft dat je na een half uur sporten centimeters kwijt bent. Wat denk jij?

Hiit workoutFitness ondernemers Susan en Stuart Dyson beweren de perfecte workout voor vrouwen met een volle agenda te hebben ontwikkeld. Hiitgirl is een training van 30 minuten die enorm intensief is. De fitnessondernemers beweren dat jouw lichaam 24 uur lang vet verbrandt en dat je hierdoor een hele kledingmaat kwijtraakt.

Hiitgirl workouts zijn gebaseerd op simpele bewegingen, zoals duwen, trekken en bukken, allemaal op een intens zwaar niveau. De workout doe je op blote voeten en met een hoop zware attributen, zoals gewichten en minitrampolines. Door de energieke muziek en de positieve energie van groep word je gemotiveerd actief mee te doen met de workout.

Ben jij klaar voor een Hiitgirl workout? Check dan de volgende video en kick some ass!

http://www.youtube.com/watch?v=rpOc9zt-vx4

[divider]
Beeld: MiamiFitnessTV

Carmen

Is dol op lekker eten, geld uitgeven, avondjes met vriendinnen en lazy sundays. Heeft een passie voor schrijven, fashion, health en reizen. Haar hart gaat sneller kloppen van een bounty island, Ryan Gosling en red velvet cake. Verslaafd aan tassen, series en alles met mango.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>