Foodies unite! Win kaartjes voor Taste of Holland

Foodies opgelet! Zet het weekend van 12 t/m 14 februari maar GROOT in je agenda (ja, ook omdat het dan Valentijnsdag is :)). Dan is namelijk het eerste nationale foodfestival een feit! Taste of Holland brengt een eerbetoon aan Hollands culinaire glorie. En natuurlijk mogen restaurants, foodtrucks en een overdaad aan proeverijen niet ontbreken! En het mooie is, wij mogen 2 x 5 kaartjes voor dit foodspektakel weggeven!

De Nederlandse keuken bestaat uit meer dan alleen stamppot, dat ontdek je als bezoeker van Taste of Holland ongetwijfeld. In één dag kun je een culinair bezoekje brengen aan alle provinciën die Nederland rijk is. Laat je verrassen door de lokale specialiteiten die topkoks voor je bereiden.

Kaartjes winnen voor Taste of Holland

En met alleen proeven ben je er niet. Je kunt ook zelf je handen uit de mouwen steken bij Taste of Holland. Zo kun je meedoen aan de Academy for Masterchefs, waar je inspiratie kunt opdoen bij de Masterchefs van 2014 en 2015. En wil je leren van topkoks als Ramon Beuk en Alain Caron? Breng dan ook zeker even een bezoekje aan het Taste Theater. En wil je je mini-me meenemen? Op zaterdag en zondag is er ook voor kinderen een leuk programma, waarbij ze zelf de keuken in duiken.

Wat: Taste of Holland
Wanneer: vrijdag 12 februari 2016 t/m zondag 14 februari 2016. Je kunt terecht op de volgende tijden:

 • Vrijdag: 15.00 tot 22.00
 • Zaterdag: 12.00 tot 22.00
 • Zondag: 12.00 tot 21.00

Wat kost het: in de voorverkoop zijn kaarten beschikbaar op Tasteofholland.nl voor € 10. Aan de kassa kosten ze € 15. Kinderen onder de 16 jaar mogen gratis naar binnen.

Kaarten winnen?!
Lijkt het je wat? Wij mogen 2 x 5 kaartjes weggeven voor deze culinaire ervaring. Wat moet je daarvoor doen? Like ten eerste onze Facebookpagina en vul vervolgens je gegevens in op het formulier hieronder.

 

  Je naam


  Je e-mailadres


  Britte

  Oprichter en hoofdredacteur van Feel Magazine. Volgt graag de laatste fashiontrends, houdt van beautyproducten testen, kan geen dag zonder sporten en is dol op eten (koken én opeten). Wil je meer weten of ook schrijven voor Feel Magazine? Mail naar brittekoppel@feelmagazine.nl.

  No Comments Yet

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.

  You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>