Easy lunchsalade met avocado

Ik ben dol op lunchsalades. Meestal gebruik ik leftovers van de vorige avond als basis. Bijvoorbeeld pasta, quinoa of rijst. Dit recept is super makkelijk te maken en zó lekker! Niet zo’n fan van avocado of geitenkaas? Je kunt natuurlijk eindeloos variëren met ingrediënten die je zelf lekker vindt.

Wat heb je nodig?
Voor 1 portie

50 gram rijst
Handje rucola
25 gram geitenkaas, in stukjes
1 halve avocado
Een paar cherrytomaatjes
1 eetlepel zonnebloempitten
1 plakje ham, in reepjes

Zo maak je het
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking (of gebruik de restjes van de vorige avond). Snijd ondertussen de cherrytomaatjes in vieren en de avocado in blokjes en doe ze in een schaal. Giet de rijst af en laat het een beetje afkoelen. Mix de hamreepjes, de geitenkaas en de rucola met de cherrytomaatjes en de avocado en roer de afgekoelde rijst erdoor. Strooi er wat zonnebloempitten over en eet smakelijk!

Britte

Oprichter en hoofdredacteur van Feel Magazine. Volgt graag de laatste fashiontrends, houdt van beautyproducten testen, kan geen dag zonder sporten en is dol op eten (koken én opeten). Wil je meer weten of ook schrijven voor Feel Magazine? Mail naar brittekoppel@feelmagazine.nl.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>