DIY: Beach spray!

Een zomers kapsel dat ieder jaar terugkomt en het altijd goed doet: beach waves. Golvende lange lokken die jou eruit laten zien als een ware zonnegodin. Het lijkt alsof je daadwerkelijk zo van het strand bent komen lopen met perfect haar, maar in werkelijkheid zit er natuurlijk een beautygeheimpje achter. Als je écht een dagje strand hebt gehad, zit je haar vaak vol met klitten en heb je daarbij ook nog een hoofd vol zand. Not so charming.

DIY: Beach spray | Feel MagazineMaar wat is dan het geheim achter die goddelijke golven in je haar? Een zeezoutspray! En het goede nieuws is dat je dat heel makkelijk thuis kan maken. Je hebt er slechts een paar ingrediënten voor nodig. Zo zit je haar deze zomer iedere dag fantastisch, zonder het uit te drogen en zonder het te beschadigen!

Wat heb je allemaal nodig?
– Een flesje met spuit erop, zodat je het straks makkelijk op je haar kan spuiten.
– Twee theelepels grof zeezout. Let op: dus géén tafelzout.
– Een theelepel gel.
– Eventueel een paar druppeltjes geurolie, zodat je haar meteen lekker ruikt. Bijvoorbeeld kokosgeur, voor dat echte zomergevoel.
– Warm water, zodat de ingrediënten goed kunnen oplossen.

Tip: Als je een doorzichtige fles gebruikt is het leuk om wat schelpen toe te voegen. Mocht je geen geurolie thuis hebben, dan kan je ook een takje lavendel in de fles stoppen voor een lekker geurtje.

Voeg alle ingrediënten in de fles toe en doe vervolgens de dop erop. Schud nu goed met de fles en roer eventueel als niet alles goed is opgelost. En voilà, je zeezoutspray is klaar voor gebruik. Nu kun je naar buiten met prachtig golvend haar, alsof je daar niets voor hebt gedaan.

[divider]
Beeld

Liselot

Kan zichzelf helemaal verliezen in een goed boek. Verder studeert ze journalistiek, zit haar telefoon aan haar hand vastgelijmd, houdt ze van bloggen en van dansen. Oh, en blogt natuurlijk voor Feel Magazine!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>