De mooiste tattoo inspiratie

Vroeger waren tatoeages iets voor stoere mannen, maar tegenwoordig laten steeds meer mensen hun lichaam versieren met een mooi plaatje. Logisch, met al die tv-programma’s over tatoeëren raak je een stuk sneller geïnspireerd door alle mooie verhalen. En we gaan voor meer dan een Chinees teken of een tribal. Er worden heuse kunstwerkjes gecreëerd!

Het mooie aan programma’s als Miami Ink en LA Ink, is dat je echt het verhaal achter de tattoo’s hoort. Mensen besluiten een tatoeage te nemen om zulke uiteenlopende redenen; een herinnering, ter nagedachtenis of om te laten zien wat ze belangrijk vinden in het leven. Kijk je mee naar de mooiste tatoeages die ik online ben tegengekomen?

tattoo veer

bambi tattoo

muziek tattoo

peter pan tattoo

boom tattoo

tattoo uiltje

wereld tattoo

katten tattoo

lotus tattoo

camera tattoo

meisje met ballon tattoo

Britte

Oprichter en hoofdredacteur van Feel Magazine. Volgt graag de laatste fashiontrends, houdt van beautyproducten testen, kan geen dag zonder sporten en is dol op eten (koken én opeten). Wil je meer weten of ook schrijven voor Feel Magazine? Mail naar brittekoppel@feelmagazine.nl.

2 Comments
  1. Gaaf :). Ik vind die programma’s juist echt verschrikkelijk, vooral omdat die verhalen vaak zo overdreven en zielig zijn :’). Voor sommige mensen is dat natuurlijk ook zo, maar ohh, de draaama in die programma’s. Mijn nieuwste tat zit er net 2 weken op, love it.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>