De lekkerste party cocktails

Vaarwel 2015 en hallo 2016! We gaan 2015 knallend afsluiten en daar mag een glaasje bubbels natuurlijk niet bij ontbreken. En wat is er nu lekkerder dan een glas ijskoude bubbels? Juist, een heerlijke cocktail met als hoofdingrediënt champagne! Wij hebben de lekkerste cocktailrecepten met champagne voor je onder elkaar gezet.

Frambozen cocktailFrambozen champagne cocktail
De frambozen champagne cocktail is de perfecte cocktail voor de zoetekauw. Deze cocktail is in een handomdraai gemaakt en lekker friszoet. Je kunt kiezen voor verse frambozen of voor frambozen uit de diepvries.

Dit heb je nodig
Frambozen (diepvries of vers)
Frambozenlikeur
Fles champagne

Zo maak je het
Verdeel de frambozen over de glazen. Schenk in elk glas een eetlepel likeur. Stamp de frambozen iets fijn in het glas en schenk daar de champagne overheen.

De Bellini
De Bellini mag absoluut niet in dit rijtje ontbreken. Deze klassieker is simpel te maken en onwijs lekker.

Dit heb je nodig
Champagne
Perziken (1 per cocktail)

Zo maak je het
Snijd de perziken in kleine stukken, en mix met een staafmixer of een keukenmachine tot ze gepureerd zijn. Doe 4 theelepels van de gepureerde perziken in een glas. Giet de champagne rustig in het glas en roer het even door.

Strawberry mimosaStrawberry Mimosa
De mimosa is een drankje dat vele variaties kent. De strawberry mimosa wordt vaak tijdens de brunch gedronken. Maar geloof mij, hij is ook heerlijk op een feestje!

Dit heb je nodig
Champagne
Jus d’orange
Aardbeien siroop
Verse aardbeien

Zo maak je het
Schenk het glas voor de helft vol met champagne. Schenk over de champagne een deel jus d’orange en voeg ook een scheutje aardbeiensiroop toe. Om het geheel af te maken kun je naar eigen smaak nog gepureerde aardbeien toevoegen of een hele aardbei serveren aan het glas.

Ananas en rum champagne punch
Geef je een feestje en verwacht je een hoop mensen? Dan is deze punch perfect. Serveer de punch in een mooie feestelijke kom voor gegarandeerd succes.

Dit heb je nodig
150 ml witte rum
1 klein blikje stukjes ananas (verse ananas kan natuurlijk ook!)
50 gr basterdsuiker
1 fles champagne

Zo maak je het
De dag voor het serveren doe je de rum, ananas en de basterdsuiker in een kom. Dek het af en laat het een nachtje rusten in de koelkast. Vlak voor het serveren, combineer je het rum mengsel met de champagne. Serveer in een feestelijke kom met een pollepel, zodat je gasten zichzelf een drankje kunnen inschenken.

Proost!

May-Lynn

Afgestudeerd musicalactrice, verslaafd aan chocolade, groot fan van Beyonce en heeft het liefst elke dag de slappe lach! Naast haar passie voor schrijven houdt ze ook van cultuur en theater, fashion, beauty en de liefde. Studeert momenteel Media, Informatie en Communicatie in Amsterdam en hoopt in diezelfde stad ooit nog eens een paleisje te vinden.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>