De beste breakup songs

De meeste van ons hebben het wel eens meegemaakt: liefdesverdriet. En iedereen gaat er anders mee om. De een gaat uithuilen bij vriendinnen, de ander gaat op stap en weer een ander nestelt zichzelf op de bank met een bak ijs. Op zo’n moment is het belangrijk om te doen waar jij je goed bij voelt, maar als er één ding is wat bij iedereen werkt is het muziek!

Muziek kan je helpen om je emoties onder ogen te komen. Het kan de pijn verzachten en je een opkikker geven. Kun je wel wat power gebruiken? Wij maakten een playlist vol nummers om over hem heen te komen. Geen romantische liefdesliedjes, maar echte powersongs! Luister je mee naar de Feel free: ultimate break-up playlist?

Ben je op zoek naar andere manieren om over je liefdesverdriet heen te komen? Misschien heb je iets aan dit artikel.

En ten slotte een nummer dat echt niet in deze lijst mag ontbreken: Shake It Off van Taylor Swift! Met clip, omdat miss Swift besloot al haar nummers van Spotify te halen:

Wat is jouw ultieme powersong na een break-up?

[divider]
Beeld: S. Kohlmann

Britte

Oprichter en hoofdredacteur van Feel Magazine. Volgt graag de laatste fashiontrends, houdt van beautyproducten testen, kan geen dag zonder sporten en is dol op eten (koken én opeten). Wil je meer weten of ook schrijven voor Feel Magazine? Mail naar brittekoppel@feelmagazine.nl.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>