De 8 beste plaatsen om mannen te ontmoeten

Prins charming kust je wakker, zet je op z’n paard en jullie leven nog lang en gelukkig… Helaas, sprookjes bestaan niet. De meesten van ons zullen zelf actie moeten ondernemen willen we een leuke man scoren. Gelukkig maken we het iets makkelijker met dit lijstje van dé plekken om leuke guys te ontmoeten. 

1. De kroeg
Tuurlijk, de kroeg mag niet ontbreken in dit lijstje. Met een lekker drankje achter je kiezen voel je je vast een stuk zekerder als je op hem afstapt na een paar minuten oogcontact. Twijfel je toch nog om actie te ondernemen? Bedenk: wat is het ergste wat er kan gebeuren? Hoewel je natuurlijk best je droomman kunt ontmoeten bij de bar, kun je beter even verder lezen als je echt op zoek bent naar een relatie.

2. De supermarkt
Iedereen doet boodschappen. Kijk eens om je heen tijdens het boodschappen doen! Hoeveel leuke mannen lopen er in de supermarkt rond? Een beetje oogcontact doet wonderen. Zeker als je daarna ‘puur toevallig’ achter hem in de rij staat. Heb je het wel gezien in je standaard supermarkt? Bezoek dan eens een andere vestiging. Wie weet is het gras aan de andere kant van de stad echt groener…

3. Online
Online daten is de laatste jaren steeds populairder geworden. Ook steeds meer leuke, jonge mannen weten hun weg naar deze digitale date-wereld te vinden. Handig, zo weet je al vrij veel over hem voordat je besluit echt met hem op date te gaan. Waar je ook naar op zoek bent, er is een datingsite met precies de man die jij zoekt.

4. Op kantoor
Waarschijnlijk lopen er meer dan genoeg leuke mannen rond bij jou op kantoor. Hoewel je een relatie met iemand waar je heel nauw mee samenwerkt beter kunt vermijden, zijn er meer dan genoeg andere opties. Kijk alleen niet gek op als er over jullie geroddeld wordt op de werkvloer.

waar vind je leuke mannen5. School
Of je nou nog studeert, of alleen een paar lesjes volgt in de avonduren: een school is de ideale plaats om mannen te ontmoeten.

6. Via via
Jouw vriendin heeft een vriendin die kent iemand die misschien wel geschikt zou zijn voor jou. Klinkt vaag, maar waarom niet! Via vrienden kun je je gemakkelijk laten koppelen aan een leuke guy. Of misschien kom je op een feestje wel iemand tegen die je nog niet kende of die je al lang niet gezien hebt. Eén vonkje is genoeg…

7. Sportschool
Als je helemaal into sport bent, wil je waarschijnlijk een vriend die ook goed voor zichzelf zorgt. En waar kun je dan beter zoeken dan in de sportschool? Het leuke aan sportieve boys? Ze vinden het helemaal fantastisch als een vrouw niet bang is voor een beetje zweet en niet helemaal in de make-up komt trainen.

8. Vliegtuig
Iemand ontmoeten in het vliegtuig, dat gebeurt toch alleen in films? Nee hoor! Zeker met de luchtvaartmaatschappijen waar je zelf mag bepalen waar je gaat zitten, is een romance zo geboren. Ga naast die leuke man zitten die je tijdens het inchecken al hebt gespot. Wie weet klikt het ontzettend tussen jullie.

Waar heb jij jouw vriend ontmoet?

[divider]
Beeld: Olivia Harmon

Britte

Oprichter en hoofdredacteur van Feel Magazine. Volgt graag de laatste fashiontrends, houdt van beautyproducten testen, kan geen dag zonder sporten en is dol op eten (koken én opeten). Wil je meer weten of ook schrijven voor Feel Magazine? Mail naar brittekoppel@feelmagazine.nl.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>