Bianca’s eetdagboek: week 6

Hoi allemaal! Mijn naam is Bianca en voor Feel Magazine houd ik mijn eetdagboek bij. Ik ben een enorme liefhebber van eten, ik ga vaak uit eten en vind het heerlijk om zelf te koken. Ook vind ik het leuk en belangrijk gezond te eten omdat ik me dan veel beter voel. Ik sport ook veel en let daarom extra op mijn voeding. Heb je vragen of wil je een receptje weten? Stel ze gerust!

Maandag
Ik begin de dag met wat water en limoensap dat ik ’s avonds al had klaar gezet. Voor mijn bakje havermout drink ik drie slokken bietensap. Tussendoor eet ik een appel en wat worteltjes. Als lunch twee speltbroodjes met in kokosolie gebakken ei,  avocado, rucola, kipfilet en kaas. ’s Avonds eet ik speltpasta met paddenstoelen, parmezaan en balsamico en later op de avond stukjes witte chocolade. Ik drink de hele dag veel groene thee.

Dinsdag
Weer begin ik met water met citroensap, bietensap en havermout met mango, zaden en superfoods. Tussendoor wat ongebrande nootjes en gedroogd fruit en een appel. Ik ga uit lunchen en neem de aubergine met botermelk en granaatappelpitjes met een sneetje brood. Ook neem ik een grapefruitsap en een brownie met salted caramel. Om half acht kom ik thuis van sporten en neem ik nog een bak havermout met banaan en zwarte chocolade.

Eetdagboek bianca brownie met caramel

Woensdag
M’n gebruikelijke ontbijt en sapjes maar dit keer met een cranberry- en een ijzertablet. Na het hardlopen maak ik een smoothie van boerenkool, komkommer en een verssapje van AH met mango en passievrucht. Als lunch neem ik een bak couscous gemixt met quinoa, gerookte kip, avocado, pesto, tomaat en koriander. ’s Avonds eet ik gebakken zalm en broccoli. Na het eten neem ik een flink stuk melkchocolade van Tony Chocolonely.

Eetdagboek bianca salade met quinoa

Donderdag
Ik heb papaya in huis en ik maak daar een smoothie van samen met kokosmelk.. Ook eet ik weer een bakje havermout met kiwi. Met de lunch eet ik een zelfgemaakte soep van tomaat, pompoen en wortel. Daarnaast drie rijstwafels. Tussendoor weer een appel en een mandarijn. ’s Avonds ga ik uit eten bij de Thai. Ik neem en soepje met kokosmelk en zeevruchten en eend met rijst. De paprika die ik probeerde bleek een rode peper te zijn… We lopen naar huis en onderweg koop ik bij de winkel nog een doosje Oreo’s waarvan ik er drie eet.

Vrijdag
Bij mijn bakje havermout nam ik weer een glas bietensap en thee. Ik ren negen kilometer en neem daarna een smoothie met boerenkool, mango en kokoswater. Daarna pompoensoep met geitenkaas en twee rijstwafels. Aan het eind van de middag eet ik een kinderbueno, een warme chocolademelk en wat witte broodjes met tapenade, boter en aioli. ’s Avonds dineer ik in een sterrenrestaurant. We krijgen vier gangen en vier amuses en een wijnarrangement! Veel eten en veel wijn dus. Ik eet onder andere varkenswang, vis en een uitgebreid dessert. Heerlijk.

Zaterdag
Ik word wakker in een hotel en geniet van het ontbijtbuffet. Ik neem een broodje brie, komkommer, scrambled egg, twee chocoladebroodjes, wat fruit en poffertjes! De rest van de dag heb ik weinig honger. Ik eet nog een appel en tuc-tuc koekjes. ’s Avonds speltpasta met gerookte kip en pesto. Daarnaast gegrilde paprika en artisjok.

Eetdagboek bianca bananenbrood

Zondag
Vandaag begin ik weer met havermout, kiwi en thee. Tussendoor neem ik een appel en een Eat Natural reep met yoghurt en abrikoos. Ik ren vijf kilometer en bak daarna een bananenbrood. Ik neem drie stukken met hüttenkäse. ’s Avonds eet ik quinoa met couscous, olijven, geitenkaas en pompoen en neem ik bananenchips.

Eetdagboek bianca bananenchips

Bianca

Student toerisme & management, freelance ondernemer, fotografe, blogger, foodie en liefhebber van reizen, natuur, sporten & dieren. Sport vijf keer in de week, drie keer in de turnhal en doet daarnaast aan hardlopen. Houd van luxe uit eten gaan en koken maar is ook een healthfreak en is altijd op zoek naar lekkere gezonde receptjes! Op biancakramer.blogspot.nl blogt ze over reizen en eten. Kijk voor foto's op haar website www.kramerphotography.nl

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>