Bianca’s eetdagboek: week 10

Hoi allemaal! Mijn naam is Bianca en voor Feel Magazine houd ik mijn eetdagboek bij. Ik ben een enorme liefhebber van eten, ik ga vaak uit eten en vind het heerlijk om zelf te koken. Ook vind ik het leuk en belangrijk gezond te eten omdat ik me dan veel beter voel. Ik sport ook veel en let daarom extra op mijn voeding. Heb je vragen of wil je een receptje weten? Stel ze gerust!

Maandag
Als ontbijt eet ik havermout met banaan, kaneel, sojamelk, gebroken lijnzaad en zonnebloempitten. Tussendoor eet ik twee plakken zelfgemaakt bananenbrood waar ook wortel in zit. In het brood zitten ook zonnebloempitten en speltmeel. Ook neem ik een appel en twee mandarijntjes. Als lunch eet ik kikkererwten met courgette, tomaat en geitenkaas. Ik ga vijf kilometer hardlopen en daarna eet ik een bak havermout met kiwi en kokos. Na het turnen om half 10 drink ik een smoothie met appel, avocado, sinaasappelsap en spinazie. Ook neem ik hüttenkäse. Over de hele dag drink ik thee en water.

Bianca's eetdagboek kikkererwten met geitenkaas

Dinsdag
Ik ontbijt met havermout in sojamelk met kokosrasp, cranberries en frambozen uit de vriezer, gebroken lijnzaad en gojibessen. Tussendoor neem ik weer twee plakken bananenbrood. Ook eet ik een appel en een mandarijn. Lunchen doe ik met biologische pompoensoep van het Albert Heijn huismerk (mijn favoriet!) met geitenkaas en twee rijstwafels. Tussendoor neem ik wat gedroogde abrikozen. Het diner bestaat uit een mix van boekweit en couscous met courgette, kip, tomaat, humus en zelfgemaakte guacamole. Daarnaast rooster ik tortillawraps en eet deze ook met guacuamole en humus. ’s Avonds eet ik nog een plak bananenbrood met pindakaas. Verder drink ik veel thee.

Woensdag
In mijn havermout doe ik deze keer peer, kaneel en chiazaad. Tussendoor eet ik een appel, mandarijntjes, twee plakken bananenbrood en wat bananenchips van de toko. Mijn lunch bestaat uit twee speltbroodjes met pindakaas en banaan. Om half acht kom ik thuis van turnen en neem ik weer havermout. Dit keer met kokosrasp, kiwi en wat yoghurt.

Bianca's eetdagboek salade met geitenkaas en granaatappel

Donderdag
Ik begin vroeg met water en limoensap, thee en havermout met banaan, kaneel en zaden. Tussendoor neem ik een gezonde reep met spirulina, citroen en gedroogd fruit, het laatste plakje bananenbrood en een appel. Lunchen doe ik in twee delen. Eerst pompoensoep, later een salade met komkommer, geitenkaas en granaatappelpitjes. Verder drink ik een smoothie met boerenkool, kokoswater en een verse smoothie van AH met rode vruchten. Als diner maak ik springrolls met o.a. Hoisinsaus, avocado, garnalen, surimisticks, wortel, komkommer en ijsbergsla. ’s Avonds neem ik twee rijstwafels met pindakaas.

Bianca's eetdagboek sushi

Vrijdag
Vandaag doe ik kakifruit in mij havermout met kokosrasp en zaden. Als tussendoortjes neem ik een appel en ongebrande en ongezouten noten en gedroogde abrikozen. Ik lunch met een mix van couscous met quinoa, courgette, fetakaas, basilicum en granaatappelpitjes. Hier komt een receptje van!  Ik turn van vier tot half 8 en tussendoor eet ik worteltjes en drink uiteraard veel water. Thuis eet ik banaan-ei pannenkoekjes met hüttenkäse.

Zaterdag
Banaan blijft favoriet in mijn bakje havermout en het liefst met pure chocola! Ik ga tien kilometer hardlopen en neem daarna een smoothie met boerenkool, kokoswater en mango. Ook eet ik een geroosterd speltbroodje met een halve avocado en een gepocheerd eitje. ’s Avonds gaan we uit eten bij La Cubanita waar ik verschillende gerechtjes neem, zoals geitenkaas met spek, gevulde champignons met gehakt, garnaaltjes, stokbrood met tapenade en ook delen we met z’n vieren het grand dessert met cheesecake, crème brulee, soesjes en chocoladetaart. Ik drink Sangria en een cocktail.

Bianca's eetdagboek desserts

Zondag
Een vroeg ontbijtje zoals altijd en tussendoor een appel en een mandarijn. Als lunch twee in kokosolie gebakken eieren met champignons, tomaat en geitenkaas. Als avondeten een superlekkere salade met koolsla, komkommer, venkel, bosui, limoensap en cashewnootjes met teriyaki zalm. ‘s Avonds snoep ik van witte chocola en speculaas.

Bianca

Student toerisme & management, freelance ondernemer, fotografe, blogger, foodie en liefhebber van reizen, natuur, sporten & dieren. Sport vijf keer in de week, drie keer in de turnhal en doet daarnaast aan hardlopen. Houd van luxe uit eten gaan en koken maar is ook een healthfreak en is altijd op zoek naar lekkere gezonde receptjes! Op biancakramer.blogspot.nl blogt ze over reizen en eten. Kijk voor foto's op haar website www.kramerphotography.nl

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>