Bakken met gemak: de lekkerste bakmixen!

Hoe leuk en lekker het ook is om je baksels helemaal from scratch te maken, soms is het wel zo makkelijk en snel om naar een bakmix te grijpen. Maar welke moet je hebben? Ik heb mijn favoriete bakmixen voor je op een rijtje gezet.

bakken met bakmixen foodMonchoutaart van Dr Oetker
Ik ben dol op Monchoutaart! En ik moet bekennen dat ik ‘m nog nooit helemaal zelf heb gemaakt… Deze mix is gewoon veel te lekker én het gaat een stuk sneller. Ik vind de kruimelbodem heel lekker en de combi van de frisse Monchou en de kersen (ik gebruik altijd vlaaifruit van Hak) er bovenop maakt ‘m helemaal goddelijk.

Choco Whoopies van Honig
Oké, de eerste keer was het een beetje geklungel met de crème en het glazuur en vervloekte ik deze mix even. Maar toen ik ze daarna proefde… Heerlijk! Er is ook een versie met vanille-whoopies en aardbeiencrème, maar die vond ik zelf iets minder. En chocola is altijd goed! Toch, ladies?

Kwarktaart van Dr Oetker
Mijn familie en vrienden weten dat er op mijn verjaardag altijd kwarktaart is. In de winter zijn de kwarktaarten met bosvruchten of aardbeiensmaak mijn favoriet. Maar met de kwarktaart-mix van Dr Oetker kun je ook heerlijke yoghurttaarten maken. Kies voor de naturel-variant en voeg dan je favo yoghurt toe. Met perzik-yoghurt krijg je bijvoorbeeld een lekker frisse taart.

Appeltaart van Honig
Appels schillen en snijden duurt meestal al lang genoeg, dus voor je taartdeeg is een goede mix altijd erg welkom. Ik gebruik het liefst die van Honig. Nog nooit mislukt!

Boerencake van Honig
Cake: simpel, maar wel altijd lekker! Ik vind de boerencake van Honig een echte aanrader. Tip: je kunt ‘m ook prima gebruiken voor cupcakes of cakepops. Gewoon de baktijd aanpassen: ongeveer 20 minuten voor cakejes en voor cakepops is een minuut of 6 vaak al genoeg. Handig als je nog sneller wil beginnen met smikkelen!

Veel bakplezier! Wat zijn jouw favo bakmixen?

Audrey

Blogger voor Feel Magazine. Dol op bakken en lekker eten. Houdt ook heel erg van schrijven en ligt graag in haar hangmat met een flinke stapel leesvoer.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>