9 redenen waarom hij jou leuk vindt

Waar moet jouw ideale man allemaal aan voldoen? Modieus kleden? Bewust eten? Een beetje ijdel zijn (maar natuurlijk niet meer dan jij)? Het goed kunnen vinden met je vriendinnen? Waarschijnlijk heb je een hele waslijst aan eisen. De meeste mannen zijn niet zo moeilijk. Hier zijn negen redenen waarom hij jou leuk vindt:Love Is On The Move

1. Jij kunt luisteren
Vrouwen staan er om bekend dat ze nogal kunnen kletsen. Tuurlijk, ongetwijfeld waar. Vriendinnen onderling kunnen enorm kletsen. Over niets, of juist over belangrijke zaken. Maar er komt nog een andere vaardigheid kijken bij een gesprek voeren: luisteren. Juist die eigenschap vindt hij belangrijk.

2. Je bent spontaan
‘Schat, zullen we nog even naar het strand/de stad/de kroeg gaan?’ Zucht en steunt hij ook? Als jij voorstelt om spontaan iets leuks te gaan doen op een verloren zaterdagmiddag? Stiekem houdt hij van jouw spontaniteit, maar hij is te koppig om het toe te geven. Lekker mee doorgaan dus!

3. Je bent tevreden
Wees tevreden met wat je hebt. Kun jij genieten van het nu? Zonder obsessief bezig te zijn met allerlei dingen die je nog wilt hebben of doen? Een eigenschap die veel mannen erg aantrekkelijk vinden. Jaloers op die collega en haar fantastische nieuwe tas? Deel het met je vriendinnen en niet met je vriend. Zij begrijpen waarschijnlijk ook een stuk beter waarom die tas echt MOET hebben.

4. Je houdt van lekker eten
Kun jij genieten van een pizzaatje op z’n tijd? En dan wel zonder te klagen over de hoeveelheid calorieën en hoeveel uur je in de sportschool moet zweten om die er weer af te krijgen. Mannen hebben liever een vrouw die gezond leeft, maar wel kan genieten van lekker eten, dan een dunne spriet die niet meer dan een blaadje sla eet.

5. Je kunt goed koken (of probeert het tenminste…)
Naast genieten van lekker eten, vinden mannen het ook heel belangrijk dat vrouwen lekker kunnen koken. Pak dus maar een boek van Jamie Oliver erbij en oefenen maar. Niet getreurd, hoe vaak je het ook probeert, bij de gehaktballen van zijn moeder zul je waarschijnlijk nooit in de buurt komen. Proberen is belangrijker dan slagen.

6. Je bent jezelf
Fake it till you make it, werkt niet bij mannen. Doe je niet anders voor dan je bent, vroeg of laat komt hij er altijd achter. Plastic fantastic meiden zijn misschien leuk voor een nachtje of een casual fling, een echte relatie met zo’n oppervlakkige vrouw ziet hij toch echt niet zitten. Hysterisch worden als je mascara uitloopt, je nagel breekt of er een vetrolletje te zien is op een foto, vindt hij niet aantrekkelijk. Wees jezelf!

7. Je bent bereid om compromissen te sluiten
Als je samen bent, kun je niet altijd krijgen wat jij wilt. Mannen vinden het belangrijk dat hun vriendin niet alleen hun eigen zin doordrijft, maar ook luistert (daar is ie weer) naar wat hij wil. Samen shoppen voor iets nieuws is een hel als jullie geen compromissen kunnen sluiten. Doe een beetje water bij de wijn, dan blijft het leuk.

8. Je bent lief
Wil je een man laten weten dat je van hem houdt? Dan zég je dat niet (oké, af en toe dan :)), maar laat je dat zién. Mannen worden graag een beetje vertroeteld. Neem soms eens een cadeautje voor hem mee. Of verzorg hem als hij ziek is.

9. Je hebt humor
Last but not least: humor! Je denkt dat je vriend alleen bij je is vanwege je looks? Think again! Mannen vinden humor enorm belangrijk in een relatie, zeker als hij een toekomst met je ziet. Andersom geldt het natuurlijk ook. Zeg nou zelf, zou jij een boyfriend willen waar je niet mee kunt lachen?

Foto: Vinoth Chandar via Compfight

Britte

Oprichter en hoofdredacteur van Feel Magazine. Volgt graag de laatste fashiontrends, houdt van beautyproducten testen, kan geen dag zonder sporten en is dol op eten (koken én opeten). Wil je meer weten of ook schrijven voor Feel Magazine? Mail naar brittekoppel@feelmagazine.nl.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>