Afwisselend sporten met OneFit

Soms krijg ik persberichten in mijn mailbox van diensten waarvan ik wou dat ik ze zelf bedacht had. Zo simpel, maar toch zó goed! Vandaag was het weer zo ver. OneFit, een van de tofste ideeën in de fitnessbranche breidt uit naar Den Haag en Utrecht. 

OneFit is een concept waarbij je maandelijks een vast bedrag betaalt (€ 59) en dan toegang hebt tot verschillende sportfaciliteiten in de stad. Zo kun je op maandagavond meedoen met die leuke groepsles in de sportschool, kun je op dinsdag een paar baantjes trekken in het zwembad en kies je op donderdag voor een uurtje boksles. En wil je in het weekend even tot rust komen? Dan ga je toch even langs het wellnesscentrum aan de andere kant van de stad. En dat alles voor één vaste prijs. Tof toch?!

In Amsterdam bestond OneFit al langer, maar nu breid het zich ook uit naar Den Haag (vanaf vandaag) en Utrecht (vanaf december). Ook zo fijn: met OneFit ben je superflexibel. Ze werken namelijk met maandabonnementen. Je hebt zelf de volledige controle over je abonnement en dus ook je kosten. Ga je een maandje naar het buitenland? Dan zet je je abonnement gewoon even op pauze. Super klantvriendelijk! En het maakt de drempel om het eens te proberen natuurlijk ook een stuk lager.

Ik kan niet wachten totdat OneFit ook in mijn woonplaats Hilversum begint. Hoewel ik superblij ben met mijn abonnement bij de sportschool, zou ik graag wat meer afwisseling in mijn training willen. Wat vaker crossfitten bijvoorbeeld, of naar een echte yogastudio… Voorlopig houd ik het nog even bij mijn oude, vertrouwde sportschool.

Is zo’n OneFit abonnement iets voor jou?

Britte

Oprichter en hoofdredacteur van Feel Magazine. Volgt graag de laatste fashiontrends, houdt van beautyproducten testen, kan geen dag zonder sporten en is dol op eten (koken én opeten). Wil je meer weten of ook schrijven voor Feel Magazine? Mail naar brittekoppel@feelmagazine.nl.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>