7 ultieme winterdate ideeën

In dit koude, soms gure weer kun jij jouw date niet verleiden met jouw gladgeschoren benen in je leuke zomerjurkje. Geen zorgen! Jij ziet er superschattig uit in die warme winterjas, zachte sjaal, gebreide muts en dikke wollen handschoenen! En met deze leuke winterdate ideeën kan jouw date jou vast en zeker nauwelijks weerstaan.

Gieren en brullen bij een stand-up comedy club
Een prima winterbestendige optie voor een date is de comedy club. Samen lachen om grappen zal het ijs breken en jullie zullen beide meteen ontspannen voelen. Die eigenaardige stille momenten zullen tijdens deze date overigens niet vallen, aangezien iemand anders de hele tijd aan het woord is. Pluspunt!

Barbecueën in de winter
Jouw barbecue kipspecialiteit of spareribs zullen zelfs nog beter smaken op deze winterse date. Maak een vuurhaard buiten met wat comfortabele zitplaatsen er omheen en wikkel elkaar in een deken met een kop warme chocolademelk. Ter voorbereiding kun je warme gerechten maken zoals soep, aardappelen en vers brood uit de oven. En vergeet die lekkere sterke wijn niet!

Ontspannen spa sessie
Iedereen houdt ervan om zich te laten vertroetelen. Dus breng samen een bezoekje aan een spa en laat je verwennen met een heerlijke massage of een ontspannen zwemsessie. Een spa behandeling is de perfecte manier om samen tot rust te komen, ongeacht wat voor weer het buiten is.

Naar het strand
Echt waar, je leest het goed. Veel mensen realiseren niet dat het strand en de zee nog altijd mooi zijn, zelfs zonder die zomerzon. Dus pak dat laken uit de kast en maak er een gezellige strandpicknick van. Neem warme chocolademelk of glühwein mee in een thermoskan. Het is ook nog eens lekker rustig, de zomerdrukte is nergens te bekennen. En privacy kan goed van pas komen tijdens een date.

Gezellig voor het open haard
Er zijn zoveel leuke mogelijkheden om een gezellige winterdate binnen te houden, dat je je soms afvraagt waarom eigenlijk zoveel moeite doen om naar buiten te gaan. Je kan naar de afhaalchinees of eten laten bezorgen, samen koken of lekker samen een film kijken. Heb je een open haard? Dan kunnen jullie romantisch marshmallows roosteren voor de warme open haard.

Schaatsplezier
Schaatsbanen duiken ineens overal op tijdens in de winterperiode. En wat is er nou romantischer dan een mooi verlichte schaatsbaan? Bovendien is schaatsen tijdens een date een win-win situatie. Want als jij een ster bent in schaatsen dan is het gewoon heel erg leuk. Ben je niet zo goed in schaatsen, dan is het een mooi excuus voor fysiek contact met jouw date. Wanneer jij bijvoorbeeld na een valpartij dient worden opgeraapt van het ijs ;) 

Kerstmarkt bezoeken
Voor de shopaholics, ga samen naar een kerstmarkt in Duitsland of wat dichterbij huis! Kun je meteen kerstinkopen doen. Alles is mooi verlicht en feestelijk versierd. Ook ontkom je niet aan wat lekkers. Samen aan de glühwein, traditionele bratwürst, haxe en gepofte kastanjes. Dat geeft  je toch wel een geweldige winters gevoel?!

Wat is jouw ultieme winterdate-tip?

Beeld: Thomas Hawk

Jessica

Een fashion addict, fotografie lover, fan van lekker eten en kan geen dag zonder muziek. Dansend met haar camera door de grachten van Amsterdam, is zij altijd op zoek naar inspiratie.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>