7 super leuke boxen om jezelf cadeau te doen

Niks leukers dan cadeautjes krijgen! Met deze zeven pakketten krijg je iedere week of maand een verrassende box thuisgestuurd met de fijnste beautyproducten, de lekkerste producten of de beste hulpmiddelen. Hoe leuk is dat?!

1. Healthbox – € 24,95
Deze maandelijkse box zit vol lekkere en handige producten zoals multivitamines, een gezond en voedzaam ontbijt, lekkere tussendoortjes, natuurlijke huidverzorgingsproducten, sportgadgets etc. Eigenlijk een onmisbare box als je gezond leven hoog in het vaandel hebt staan! (www.healthbox.nl)

2. StyleTone box – €12,50 per maand
De StyleTone is een maandelijkse box vol beautyproducten. Elke maand bevat de box minimaal 5 full-size artikelen, maar de precieze inhoud blijft goed geheim. De inhoud varieert van lipgloss tot nagellak en van dagcrèmes tot mascara. Lekker makkelijk aan deze box is dat hij gewoon door je brievenbus past! Ook niet onbelangrijk: je kunt de Vipbox maandelijks opzeggen. Maar, hoe langer je abonnement loopt, hoe goedkoper de box wordt. (www.styletone.com)

3. Bites we love – €4,95 per week
Via de site kies je een profiel dat bij je past: Pure, Power of Pleasure. Aan de hand daarvan wordt iedere week een pakket samengesteld met vier natuurlijke tussendoortjes in portieverpakkingen van 40-50 gram. Door een review te geven op de bites die je ontvangt, wordt je pakket echt goed afgestemd op jouw smaak. De box past door de brievenbus en je abonnement is flexibel: je kunt de box bijvoorbeeld een week pauzeren (handig voor als je op vakantie bent), maar ook op ieder moment stopzetten. (www.biteswelove.nl)

4. Beautybox – €14,95 per maand
Met de Beautybox blijf je op de hoogte van de laatste beauty-trends. Elke maand ontvang je namelijk vijf beautyproducten van verschillende bekende merken als Rituals en Sabon. Je kunt makkelijk (en goedkoper) een abonnement afsluiten voor 3, 6 of 12 maanden. Door je mening te geven via de website kun je Beautypoints sparen. Met deze Beautypoints kun je weer flinke kortingen opbouwen. Handig! (www.beautybox.nl)

5. HelloFresh – va. €34,00 per week
Met HelloFresh zet je drie of vijf dagen per week een heerlijke, gezonde maaltijd op tafel. En dat altijd binnen 30 minuten. De boodschappen voor die maaltijden ontvang je iedere week gewoon thuis in een box. Via je eigen account op de site kun je je abonnement in de gaten houden. Zo ontvang je geen box wanneer je op vakantie bent of er even geen zin in hebt. Elke week staan er gezonde en lekkere recepten op het menu die ervoor zorgen dat jouw voedingspatroon gevarieerd blijft. De ingrediënten zijn altijd vers en van hoge kwaliteit. De box kan bezorgd worden op zaterdagochtend, zondagmiddag of maandag- of dinsdagavond (www.hellofresh.nl)

6. HappyPeriod Box – va. €12,50 per maand
Deze box is speciaal samengesteld voor de depri dagen in de maand, namelijk tijdens je menstruatie. Het hoort er allemaal bij, het maandelijkse kwaaltje, maar leuk is anders. Daarom is er deze box, om het je allemaal wat makkelijker te maken. Elke maand ontvang je standaardproducten als tampons, inlegkruisjes en maandverband. Daarnaast ontvang je hygiënische gel, intieme zeep, een heerlijke reep chocolade en wisselende cadeautjes. Er is een Lily-box voor vrouwen die 3-4 dagen menstrueren, een Violet-box voor 4-5 dagen en een Rose-box voor 5-7 dagen. Leuk om te weten: Happy Period Box doneert 5% van de opbrengsten aan de Endometriose Stichting. (www.happyperiodbox.nl)

7. Food we love – €24,95 per maand – Helaas, niet meer te bestellen!
Deze box laat je iedere maand kennis maken met bijzondere recepten, mét een verhaal. De leveranciers van de ambachtelijke producten krijgen via deze box een podium om hun verhaal te delen. Alleen de lekkerste,  puurste en eerlijkste producten komen in de box terecht. De box wordt rond de derde week van de maand verzonden, meestal op de dinsdag. Je ontvangt hem dus op woensdag of donderdag. (www.foodwelove.nl)

UPDATE! Deze box is niet meer te bestellen. Een alternatief is de box Bites We Love, met allerlei lekkere snacks op basis van noten en bonen.

Beeld: Thomas Hawk

Roxan

Eigenwijs. Meer woorden zijn er niet nodig om Roxan te beschrijven. Wanneer de gedachten door haar hoofd krioelen is de pen haar uitweg. Schrijven is haar passie en een manier om haar creativiteit de vrije loop te laten. Gek op gezelligheid laat zij zich graag verrassen, maar dan wel met de touwtjes in eigen handen.

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>