4x Valentijnsdag vieren!

Het is bijna Valentijnsdag. De dag om tijd door te brengen met je geliefde, vrienden of om lekker tijd aan jezelf te besteden. Of je nu tegen Valentijnsdag bent, óf er juist het hele jaar naar uit kijkt: het is altijd gezellig om leuke dingen te doen met de mensen van wie je houdt. Daarom nu vier ideeën om er een liefdevolle dag van te maken.

1. Romantisch avondje met je date
Natuurlijk kun je uit eten gaan of hem/haar verrassen met een cadeautje. Toch is het vooral leuk om samen iets te doen of zelf iets te maken. Daarmee laat je zien hoeveel je om je geliefde geeft. Dit hoeft helemaal niet moeilijk te zijn of veel tijd te kosten.

Maak bijvoorbeeld een afspeellijst van jullie favoriete nummers. Kies voor liedjes die mooie herinneringen oproepen van jullie momenten samen. Dit maakt het speciaal en extra persoonlijk. Terwijl jullie naar de muziek luisteren kun je samen iets lekkers koken. Het diner wordt opgediend bij kaarslicht, om het wat romantischer te maken. Of sla heerlijk eten in en zet een picknick op in de woonkamer.

2. Eerste afspraakje
Als je al wat langer bij elkaar bent, is het leuk om samen weer op ‘eerste date’ te gaan. Ga terug naar dat café, restaurant of de schaatsbaan waar jullie je eerste afspraakje hadden. Spreek af dat je elkaar van te voren niet ziet, totdat je date je op komt halen. Tut jezelf lekker op en trek je mooiste jurk uit de kast. Bedenk dat het jullie eerste date is en dat je er op je best uit wil zien. Dit maakt het weer spannend om samen uit te gaan.

4x Valentijnsdag vieren | Feel Magazine3. Liefde voor je vrienden
Ben je single of hou je niet van Valentijnsdag? Dan hoef je jezelf niet op te sluiten met chocola en jankmuziek. Absoluut niet! Bel je vriendinnen op voor een Girls Night In, maak een bak popcorn, zet de film Mean Girls op en maak er een verwenavond van. Lekker maskertjes opdoen, nagels lakken en haren doen. Zet eventueel spulletjes klaar om zelf cocktails te maken. Gegarandeerd een gezellige avond!

4. Jij, jij, jij!
Maak er een leuke dag van voor jezelf. Ga winkelen, boek een massage of ga lekker sporten. Kook je lievelingseten en neem een heerlijk ontspannend bad. Als je aan het eind van de dag nog energie over hebt, bel je vriendinnen en ga uit dansen. Lekker optutten met elkaar en daarna drankjes doen. Geniet van dit dagje voor jezelf met alle dingen waar je van houdt.

4x Valentijnsdag vieren | Feel Magazine
Beeld: Pixabay

Liselot

Kan zichzelf helemaal verliezen in een goed boek. Verder studeert ze journalistiek, zit haar telefoon aan haar hand vastgelijmd, houdt ze van bloggen en van dansen. Oh, en blogt natuurlijk voor Feel Magazine!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>