4 tekenen dat hij de ware is

Hoe weet je of je relatie er eentje is waar je op kunt bouwen? Of je relatie een toekomst heeft en hij misschien wel de ware is? In tegenstelling tot dat wat je in sprookjes ziet, weten wij niet na vijf minuten of we lang en gelukkig zullen leven. Wij zoeken naar tekenen die ons vertellen dat hij the one is. Dit zijn vier herkenbare signalen die wijzen op een langdurige en succesvolle relatie.

Jullie zijn open
Durf je hem alles te vertellen? Van de misschien wel erg lange lijst van ex-geliefden tot jouw voorliefde voor pluizige knuffels? Dan is dat een goed teken dat jullie op de juiste weg zitten. Dit moet natuurlijk wel van twee kanten komen. Als hij zijn diepste geheimen aan jou vertelt, laat hij zien dat hij jou vertrouwt en bereid is om van jullie relatie een succes te maken.

Jullie laten elkaar vrij
Als je over die eerste fase van verliefdheid heen bent, wil je soms ook weer je eigen dingen kunnen doen. Lekker sporten of gezellig afspreken met vriendinnen. In een gezonde en langdurige relatie, vind je het geen probleem om elkaar los te laten. Is het voor jou wel een probleem dat hij soms overwerkt of met vrienden naar de kroeg gaat? Vraag je dan eens af hoe dit komt. Vertrouw je hem niet? En ben je misschien bang dat hij vreemdgaat? Dan zit er misschien toch iets niet goed in jullie relatie. Laat hem ook z’n eigen ding doen, anders werkt zo’n relatie alleen maar verstikkend.

Jullie tonen je gebreken
Iedereen heeft mindere kanten. In het begin van een relatie wil je juist die dingen natuurlijk verborgen houden voor je partner, omdat je bang bent dat hij jou misschien niet zo leuk meer vindt mét al jouw tekortkomingen. Op het moment dat jouw geliefde ook van je houdt als je helemaal jezelf bent, dus inclusief al jouw gebreken, is dit een goed teken voor jullie liefde.

Jullie praten over je gevoelens
Praten over hoe je je voelt is ontzettend belangrijk in een relatie. De ander kan meestal namelijk niet raden dat je in een dipje zit en gaat misschien zelfs denken dat het door hem komt. Nemen jullie regelmatig de tijd om met elkaar over jullie gevoelens te praten? Dan is dit een goed teken dat jullie op de goede weg zitten. Natuurlijk hoeft het echt niet alleen om negatieve gevoelens te gaan. Laat hem ook weten hoe blij je met hem bent en dat je van hem houdt. Zorg dat het niet vanzelfsprekend wordt, maar blijf er voor werken.

Beeld: Brandon Christopher Warren

Britte

Oprichter en hoofdredacteur van Feel Magazine. Volgt graag de laatste fashiontrends, houdt van beautyproducten testen, kan geen dag zonder sporten en is dol op eten (koken én opeten). Wil je meer weten of ook schrijven voor Feel Magazine? Mail naar brittekoppel@feelmagazine.nl.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>