DIY gelnagels van Essence!

Droom jij van mooie gelnagels, maar vind je zo’n bezoekje aan de nagelsalon toch iets te prijzig? Essence heeft daar iets op bedacht: Essence gel nails at home!

Mooie, verzorgde en glanzende nails. Dat willen we allemaal wel! Ga jij voor een French manicure? Of toch een lekker fel kleurtje? Het kan allebei! Als je snel uitgekeken raakt op je kleur, kun je de gelnagels makkelijk verwijderen. Doe je dat niet, dan blijven ze zo’n tien dagen zitten, belooft Essence.

Voor de fans van Essence is dit product superhandig, want je kunt alle Essence Colour & Go nagellakjes die je al hebt, gebruiken in combinatie met deze DIY-kit.

Essence Gel Nails at home

De lijn bestaat uit veel producten. Onder andere een vijl, een primer, een peel-off gelbase, een cleanser en verschillende topcoats. Om het je makkelijker te maken zijn er twee startersets: één voor de French manicure en één voor de kleurtjes. Hierin vind je:

  • Primer
  • Peel off gel base
  • Cleanser
  • French gel top coat of clear gel top coat

De lijn is vanaf september te koop bij Kruidvat en Trekpleister. De LED lamp kost € 29,99 en de starterset kost € 9,99.

Over: Britte

Britte
Oprichter en hoofdredacteur van Feel Magazine. Volgt graag de laatste fashiontrends, houdt van beautyproducten testen, kan geen dag zonder sporten en is dol op eten (koken én opeten). Wil je meer weten of ook schrijven voor Feel Magazine? Mail naar brittekoppel@feelmagazine.nl.

Een reactie

  1. At last! Something clear I can understand. Thanks!

Plaats een reactie

Je e-mailadres zal niet worden gepubliceerd Vereiste velden zijn gemarkeerd *

*

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>